EWF
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EWFВход

description6. Jon Moxley vs. Cody Empty6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
1. Jon Moxley
2. Cody

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody Dd95p0s-5a64542b-ab63-4c40-b348-77a86f0600fe.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmI1NDA2YzQtM2FlZC00MjY2LTgwYTctYmMwMjljYWJkMmVmXC9kZDk1cDBzLTVhNjQ1NDJiLWFiNjMtNGM0MC1iMzQ4LTc3YTg2ZjA2MDBmZS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Matches: 1 | Wins: 0 | Draws: 0 | Lost: 1
Kenny Omega: W: 0 | D: 0 | L: 1
Jon Moxley: W: 0 | D: 0 | L: 0
Sheamus: W: 0 | D: 0 | L: 0

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz


6. Jon Moxley vs. Cody YqmFXcb

Jim Ross: ЕТО ГО И НЕГО! НЯМА КАК ДА ИМА ШОУ НА EXTREME WRESTLING FEDERATION БЕЗ НАЙ-ЕКСТРЕМНИЯ КЕЧИСТ - JOOOON MOXLEEEY!!~ Бившият световен шампион на федерацията ще накара залата да се срути само с излизането си към ринга. Този човек има голяма история в EWF, но със сигурност има още какво да направи. Тази вечер той ще се изправи срещу човек, който също има история в EWF, само че не е чак толкова успешен. Говоря за Cody Rhodes, който допреди време също имаше амбицията да спечели световната титла, но уви... той не го направи. За сметка на това Moxley се би с хора като Seth Rollins и 'Stone Cold' Steve Austin и постигна мечтата си като стана за кратко време лицето на федерацията. Не беше дълго на шампионския трон, но при евентуално задържане на EWF за по-дълго време, то нищо няма да му попречи един ден отново да получи тази възможност.
Mauro Ranallo: Все още помня онази тройна заплаха в адската клетка, когато Moxley спечели титлата... Велик момент беше. Тогава също бях на коментаторската маса и усещането беше велико. Всички в залата избухнаха от радост, а очакванията към този човек може би бяха прекалено големи, тъй като той не съумя да я задържи за дълго време, но както ти каза, колега - възможно е един ден да стане двукратен световен шампион. Хубаво е и да се спомене, че Moxley като цяло имаше доста интересни мачове в EWF, но това поне временно ще му остане най-великият момент не само тук, но и като цяло в кариерата му. Да станеш лице на тази компания не е никак лесно. Питайте хора като Ospreay. Да, той в даден момент успя, но Adam Cole после си върна бебчето, така че това говори доста за това колко е трудно да се пребориш с най-добрите. Към този момент двама се водят за единствените способни да притежават титлата, но при убедително представяне на Jon може би ще видим и трети човек там.
Jim Ross: Все още не сме напълно наясно с това дали Moxley се намира в добра форма и дали въобще ще получи този шанс, но той е упорито момче, така че рано или късно ще се стигне до тази възможност. Важното е да остане здрав, да не се контузва и да си печели мачовете. По-добре тази вечер да се фокусира върху предстоящия двубой с Cody.


- The following contest is scheduled for one fall.
Introducing first from Cincinnati, Ohio, with weight of 234 pounds from this morning...
He is the So-Called "Death Rider"... JOOOOOOON MOXLEEEEEEEEEY!!!~

6. Jon Moxley vs. Cody PKFAe8o
*MOXLEY! MOXLEY! MOXLEY!*


Mauro Ranallo: Като говорим за успехите на Moxley нека не забравяме, че той бе спечелил и Undisputed титлата. Той я държа два месеца, след което я загуби от Kevin Owens. Като цяло потенциалът, който притежава Moxley е много по-голям от това, което ни показа и съм убеден, че го знае. Тепърва ни предстои да разберем дали е все още гладен за успехи и дали ще видим най-доброто от него. Тази вечер може би ще бъде първа част от следващата глава в кариерата му: "The Redemption". Поне се надявам това да е така, тъй като е изключителен талант. 
Jim Ross: Само с талант обаче не става. Трябва и концентрация, и увереност, и постоянство. Постоянството му е големият проблем. Нека видим дали ще се поправи, но честно казано дълбоко се съмнявам, че някой ден отново ще бъде на това Main Event ниво. Прекалено много пъти EWF Universe беше заблуден, че Moxley ще се реваншира, но колкото и приятна да бе кариерата му, толкова беше и разочароваща. Някои кечисти в съблекалнята биха дали да имат същата кариера, каквато и Moxley, но когато знаеш, че можеш много повече, то ти не трябва да се примиряваш с посредствеността. Jon оттук насетне трябва да преследва единствено и само най-доброто.


6. Jon Moxley vs. Cody Odinziw


Mauro Ranallo: Moxley вече е на ринга, което означава само едно - той е готов за предстоящата битка. Остава ни единствено да приветстваме Cody, след което този брутален мач да започне. Нямам търпение за началото на тази среща. Очаквам един брутален побой. Надявам се, че ще се размажат от какви ли не брутални ходове.

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody Dd95p0s-5a64542b-ab63-4c40-b348-77a86f0600fe.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmI1NDA2YzQtM2FlZC00MjY2LTgwYTctYmMwMjljYWJkMmVmXC9kZDk1cDBzLTVhNjQ1NDJiLWFiNjMtNGM0MC1iMzQ4LTc3YTg2ZjA2MDBmZS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Matches: 1 | Wins: 0 | Draws: 0 | Lost: 1
Kenny Omega: W: 0 | D: 0 | L: 1
Jon Moxley: W: 0 | D: 0 | L: 0
Sheamus: W: 0 | D: 0 | L: 0

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
На ринга излиза с тегло от 100кг и ръст от 188см, от Джорджия, Америка.... Американския кошмар... Коди Роудс!

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody D4uezx11

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
НАЧАЛО!!!

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody UqBwAeL

Spoiler :

4x World Heavyweight Champion (Seth Rollins)(Will Ospreay)
2x Undisputed Champion (CM Punk/longest)(Kevin Owens)
1x Bulgarian Champion (AJ Styles)
3x Hardcore Champion (Chris Jericho)(Seth Rollins)(Bobby Fish)
4x Tag Champion (Jeff Hardy/w DDP) (Тyson Kidd(w Cesaro) (Johnny Gargano/w Tammaso Ciampa) (Bobby Fish/w Kyle O'Reilly/current)
1x Tied Champion (with Brie Bella/longest)
1x Total Champion (Will Ospreay)

Others:
User of 2017
3rd EWF Triple Crown Winner
3rd EWF Grand Slam Winner
EWF Slammy Award- Superstar of the year 2016/2017/2018
EWF Slammy Award- Tag team of the year 2017/2018
EWF Slammy Award- Fued of the year 2017/2019
EWF Slammy Award- Match of the year 2017
TNWG Slammy Award- Rookie of the year 2013
TNW HALL OF FAMER CLASS 2019
3x EWF INTERNET (PREDICTION) CHAMPION
http://prikachi.com/images/103/8043103u.jpg

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
IT'S TIME, BABY! JON MOXLEY СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ CODY RHODES! Един от най-чаканите мачове тази вечер и със сигурност един от мачовете с най-голям потенциал. Очакванията са големи, нека видим дали двамата ще ги оправдаят. Това са двама доста опитни кечисти и съвсем спокойно може да се каже, че са две от едни от най-известните имена в индустрията. Атмосферата е просто ФЕНОМЕНАЛНА! Публиката е изключително развълнувана. И как няма да е... Всички сме развълнувани! Ето че и битката започва... Двамата се сграбчват за раменете и започва борба за надмощие. Cody ловко хвана Moxley за главата и му прилага Headlock. Няма да успее да го задържи дълго в този захват, защото Moxley използва мускулите си и го блъска във въжетата, след което го изтрелва в срещуположните въжета. Cody се оттласка от тях... Опит от Jon за Clothesline, но Cody се наведе-е-е... Rhodes отново се оттласква от въжетата и Moxley бива повален с Crossbody. Добро начало, което отговаря на енергията на срещата. Cody, за разлика от Moxley, не е любимец на публиката, което обяснява и всичките тези освирквания. Привържениците искат да видят Moxley да си тръгне като победител от залата и всяко действие на Rhodes няма да им се хареса. "The American Nightmare" изправя "The Lunatic Fringe" и го рита в корема с всичка сила, след което забожда главата му в корнера. Jon изглежда леко замаян. През това време Cody решава да се подиграе със съперника си и да подразни публиката, но това май бе грешното решение, защото Jon е зад него...


6. Jon Moxley vs. Cody PzcskqO
CLOTHESLINE!~


Ето това се случва, когато не внимаваш! В такива мачове човек не може да си позволи подобни грешки, защото именно такива глупости ресно могат да решат развоя на събитията. На "Deathrider" въобще не му се хареса как Cody се подиграваше с него и публиката и му даде заслуженото. Бившият световен шампион опитва туш: Едно-о-о... Едно и половина-а... и-и-и повдигане! Мачът едва започна, така че това е съвсем нормално. Jon леко се усмихва... Намислил е нещо, но какво ли е то? Mox качва Cody на върха в ъгъла. Някой ще полети, дори е доста възможно и двамата да паднат на тепиха от една добра височина. Jon ще се пробва за Superplex, но Cody не му се дава. Двамата си разменят солидно количество юмруци: Mox, Cody, Mox, Cody... *Yeah! Boo! Yeah! Boo* БААААМ! КАКВО КРОШЕ ОТ "THE LUNATIC FRINGE" САМО! РАЗЦЕПИ МУ УСТНАТА! Пак ще се пробва за Superplex. ДААААААААА... АМА НЕ! GUTBUSTER ОТ CODY! УСПЯ ДА ГО КОТРНИРА! "THE AMERICAN NIGHTMARE" СЕ ПОДГОТВЯ ЗА СКОК! БОЖЕ МИЛИ... Не се случва често да го гледаме да скача. ОХ, И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СКОЧИ! Moxley се спаси в последния възможен момент като бутна въжетата и Cody брутално си наниза слабините на възглавничката. Колкото и меко да изглежда отстрани, то все пак говорим за слабини и дори и най-лекото нещо кара мъжете да усетят болка там, а и има желязо под тази възглавничка, така че малко или много Cody бе наранен. Moxley се свести напълно и вече е на крака. Jon слиза от ринга. Има нов план. Протяга си ръцете под въжетата и хваща краката на опонента си, след което ги намества между металния стълб. Cody трябва да се измъкне бързо, защото след миг ще съжалява, че не го е направил. МАЙЧИЦЕ! Moxley атакува левия крак на "The American Nightmare". С всичка сила го забожда в металния стълб. Хем силно, хем бързо. Съдията се опитва да го спре, но Moxley продължава да прави същото. Реферът явно не иска да прекрати срещата, защото слиза от ринга и прекъсва действията на бившия световен и безспорен шампион. Moxley осъзнава, че ще бъде дисквалифициран ако проължи в същия дух и изглежда, че за него е по-важно да спечели първия си мач в EWF след завръщането на федерацията и да защити честта си, отколкото просто да пребие първия си опонент. Jon се опитва набързо да върне Cody на ринга, за да може да продължи започнатото и да приключи колкото се може по-бързо мача. Да, ама не! Cody го блъсна в ring post-а и го бутна под въжетата, след което започна да се катери по ринга... О-о-о, не! Cody може да усеща болка в левия си крак, но е готов да полети. Или пък не. Явно има доста голямо его, щом прави такива неща.

SLAAAAP!~
6. Jon Moxley vs. Cody N22g8n0 6. Jon Moxley vs. Cody Fm2F3op
AAAAAAND... RUNNING KNEE STRIKE + ROLLING SUPLEX COMBINATION!!!~


ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! ТОЗИ ШАМАР СЕ ЧУ И НА ПОСЛЕДНИТЕ РЕДОВЕ! Опита се Cody да надхитри Moxley, но не му се получи. Последвалата комбинация бе просто ФАНТАСТИЧНА. ОПИТ ЗА ТУШ: ЕДНО-О-О-О... ДВЕ-Е-Е-Е-Е... ПОВДИГАНЕ НА ДВЕ И ПОЛОВИНА! Има още какво да свърши "Deathrider", за да постигне победата. Нека и не забравяме, че въпреки доминацията му в момента, то във всеки един момент Cody може да преобърне срещата с двата крака нагоре и да спечели. Увереността, която има Moxley си има покритие, но нито за един миг не трябва да се разсейва. Големият проблем на Rhodes е, че си губи времето в глупости и смятам, че след случилото се преди броени секунди е осъзнал защо трябва да остане фокусиран през цялото време. Тези опити за дразнене не трябва да му стават прекалено голям навик, а ако ги премахне напълно може би наистина представянето му ще се подобри значително. Moxley не си губи времето и мигновенно застава на крака, засилва се с помощта на въжетата-а-а... и това е висок скок във въздуха, завършил с коляно в черепа на Cody... OR NOT! Cody се отмести в последния момент и благодарение на тези добри рефлекси предотврати поредния ужасен удар, който щеше да получи. Moxley е на колене, но това бързо се променя, защото... ЛЕЛЕ! ОПИТ ЗА CROSS RHODES! NOOO! КОНТРААТАКА ОТ MOXLEY! ИЗМЪКНА СЕ, ПОСЛЕДВА РИТНИК В КОРЕМА И... СЕ ПРОБВА ЗА PARADIGM SHIIIIIIIIIFT... NOOOOOOO! CODY СЪЩО УСПЯВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ... ДВАМАТА СЕ ЗАПЪТВАТ ЕДИН КЪМ ДРУУУУГ... DOUBLEEEEEE CLOTHESLIIIIIIINEEEEE! WOW! ФЕНОМЕНАЛЕН SEQUENCE! Контра след контра след контра! Ако двамата не бяха достатъчно бързи, то можеше и да станем свидетели на края на срещата, тъй като можеше да бъде забоден нечий finisher. Няколко секунди по-късно двамата вече са здраво стъпили на земята. Moxley посяга към Rhodes, но вместо това виждаме Swinging Nekcbreaker от втория. Cody явно ще си вземе миг почивка. Изглежда задъхан, което е разбираемо. WAAAAAAAAIT! WAIT A SECOND! МАЛКИЯТ ПАКЕТ! MOXLEY ГО СПИПА! ЕДНОООО... ДВЕЕЕЕЕЕ... НЕЕЕ! KICK-OUT AT TWO! Двамата бързо се изправят. Cody тича с пълна скорост към Jon, който го хвана и го сложи на обтегачите. Отново ще се пробва да направи рискован ход, но и за пореден път Cody го изблъсква. Този път Moxley успява бързо да се изправи на крака и да нанесе още един юмрук в лицето на "The American Nightmare". НЕЕЕЕЕЕ! ТОВА НЯМА ДА ЗАВЪРШИ ПО ДОБЪР НАЧИН! НЯКОЙ ДА ПРЕКРАТИ ТОВА! НЕДЕЙ, MOX! НЕДЕЙ!


6. Jon Moxley vs. Cody NqdIBD3
SUUUUPEEEEEEEERPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX!


MY GOOOOOD! HOLY SHIIIIIT! ВСЕ ПАК СЕ СЛУЧИ! АГОНИЯТА Е ОБВЗЕЛА ТЯЛОТО НА "THE AMERICAN NIGHTMARE"! Кой знае какво си мисли жена му Brandi... Горката със сигурност е доста притеснена за съпруга си, но това са рисковете на професията. Всички фенове в залата станаха на крака. Японците се наслаждават на кеч от най-висока класа. Предполагам, че и те се радват да наблюдават такова събитие, въпреки че си имат доста добра и известна кеч федерация. Хубаво е от време на време да наблюдаваш и различни суперзвезди от различни компании. Както и да е... Moxley успя да сложи ръката си върху гърдите на Cody. Раменете са приковани, което означава, че имаме опит за туш. Феновете броят заедно със съдията: ЕДНООООООООООООО... ДВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... ТРРРРРР-- НЕЕЕЕ! ОТНОВО, ОТНОВО, ОТНОВО, ОТНОВО И-И-И-И ОТНОВО! ПОВДИГАНЕ СЛЕД ПОВДИГНАЕ СЛЕД ПОВДИГАНЕ! Да, това не е най-дългият мач, който сме наблюдавали и предполагам, че няма да бъде, но истината е, че видяхме доста интересни и болезнени неща до този момент и след падане от високо донякъде очаквах, че Cody ще бъде прекършен, но той все още има силите да продължи, за което само мога да му кажа едно голямо БРАВО. На Jon започва да му писва. Надяваше се, че всичко в този момент ще приключи, но резултатът е точно обратното. Готов е с един ход да сложи край на всичко. Така наречената му маркова хватка - Paradigm Shift. Хваща Cody за косата, изправя го, намества го в удобна позиция. Всичко е готово за грандиозния финал. Cody обаче го изблъсква и го поваля със саблен удар. Moxley почти веднагически се изправя и Cody ПАК го поваля със саблен удар. "The American Nightmare" застава в ъгъла, поема си дълбоко въздух, сбръчква нос, свежда вежди, сгъва очи... Запътва се към Jon, но имаме поредната контра в този мач. Колко още ще се контрират? Chickenwing Face-- И ОЩЕ ЕДНА КОНТРА! ЕДНО-О-О... ДВЕ-Е-Е... ПОЧТИ ПОСТИГНА ЖЕЛАНОТО, НО JON СЕ ОТЛЕПВА ОТ ТЕПИХА НАВРЕМЕ! Всичко се случва толкова бързо. Неуспешен Bicycle Kick от Cody, последван от неуспешен Tornado Kick... LOOK AT THAT!


6. Jon Moxley vs. Cody YoiZypR
REVERSE DDT!!!~


ТОВА ТРЯБВА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА СРЕЩАТА! ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ МУ ПРЕКЪРШИ ВРАТА! РАААААЗ... ДВАААААААААААААА... Не... не... не... това не е възможно. Просто... НЕ Е ВЪЗМОЖНО! Добра доминация от "The Lunatic Fringe", но вече смятам, че каквото и да направи, то няма да е достатъчно, освен ако не се стигне до убийство, а няма да се учудя, ако Moxley вече обмисля подобни действия. Jon мята Cody над въжетата и прехвърля бойното поле извън ринга. Irish Whip to the Steel Post... BUT NOOOOOO! CODY КОНТРААТАКУВА И ФРАСНА ГЛАВАТА НА MOXLEY В МЕТАЛНИЯ СТЪЛБ, СЛЕД КОЕТО ГО СПИПА... НЕ-НЕ-НЕ-НЕ-НЕ... CRRROOOOOOOOOOSS RHOOOOOOOOODESSS OUTSIDE OF THE RIIIIIING! NO WAY! RHODES МАКСИМАЛНО БЪРЗО СЕ ВРЪЩА IN THE SQUARED CIRCLE! Той осъзна колко много нарани лунатика. "Deathrider" не изглежда добре. Не помръдва. Държи се нещо за лицето си... Леле-мале! Moxley кърви! Болката, която изпитва в момента е НЕОПИСУЕМА. Секундите текат и времето му е доста малко. След момент Cody може да бъде обявен като победител чрез отброяване. Съдията е на пет... шест... седем... ОСЕЕЕЕЕМ... MOXLEY СЕ Е ХВАНАЛ ЗА РЪБА НА РИНГА И СЕ МЪЧИ ДА СЕ ВЪРНЕ... ДЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ... ДААААААААА! ВЪРНА СЕ! Изглежда, че ще видим истински подобаващ край. RHODES ОБАЧЕ НЕ МУ ДАВА И МИГ ПОЧИВКА, ЗАЩОТО ГО ПОСРЕЩА С BEAUTIFUL DISASTER KICK!!!~ ОПИТ ЗА ТУШ: ЕДНОООО... ДВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... NOOOOOOOOO! HE JUST KICKED OUT AT 2.99! ТЪКМО РЪКАТА НА РЕФЕРА ЩЕШЕ ДА УДАРИ ТЕПИХА И MOXLEY ЕДВАМ-ЕДВАМ ОТЛЕПИ РАМОТО СИ ОТ РИНГА! Cody не знае какво да прави. Не мисля, че вече знае и на коя планета се намира. Cody има и още един трик, който е скрил в ръкава си - Figure Four Leglock! JON ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ! ВИЖТЕ РЪКАТА МУ! НА ПЪТ Е ДА СЕ ПРЕДАДЕ! КОЛКОТО И ДА НЕ МУ СЕ ИСКА, ТО БОЛКАТА МОЖЕ БИ ЩЕ ПРЕЧУПИ ДУХА МУ И ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ЗАГУБА! MOX ИЗГЛЕЖДА ОТЧАЯН! НЯМА ДА СЕ МИНЕ БЕЗ БОРБА! ЩЕ СЕ БОРИ, ДОКАТО НАИСТИНА НЕ ИЗДЪРЖИ! МАЙ-МАЙ ЩЕ УСПЕЕ ДА ПРЕОБЪРНЕ ЗАХВАТА! CODY СЪЩО ВЛАГА ДОСТА УСИЛИЯ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ, НО... MOXLEY ГО НАПРАВИ! MOXLEY DID IT! MOXLEY ПРЕОБЪРНА ЗАХВАТА И УСИЛВА НАТИСКА! Е, това не продължи дълго, защото Rhodes бързо стигна въжетата. Jon се изправя набързо и спипа Rhodes в крачка...


6. Jon Moxley vs. Cody YsW9cpd 6. Jon Moxley vs. Cody VBvj2zw
HEADLOCK DRIVER... AND A TAP-OUT!!!~


НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ОТ ТОВА! ЕДИНСТВЕНОТО ИЗМЪКВАНЕ Е CODY ДА СЕ ПРЕДАДЕ... И ТОВА СЕ СЛУЧИ ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО! НЕ МУ СТИГНАХА СИЛИТЕ ЗА ОЩЕ ПОБОЙ! MOXLEY Е В ЕКСТАЗ, ПУБЛИКАТА Е В ЕКСТАЗ, EXTREME WRESTLING FEDERATION Е В ЕКСТАЗ, ЗАЩОТО СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЕДИН БРУТАЛЕН МАЧ, КОЙТО ИЗЦЕДИ ВСЯКА КАПКА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ИМАХА ТЕЗИ ДВАМАТА! ТЕ НАПРАВИХА EWF UNIVERSE ДА СЕ НАСЛАДИ МАКСИМАЛНО НА ЕДНО ИСТИНСКО ЗРЕЛИЩЕ! Каквото и да е бъдещето на EWF, то тази вечер ще влезне в историята, защото след огромното прекъсване EWF се завърна с гръм и трясък. Не всеки мач е пет звезден, но всеки мач малко или много припомни на привържениците на федерацията онова специално усещане. Също така ще влезне в историята, защото това е първото голямо събитие тук в Токио, Япония. Уважаеми зрители, останете с нас, защото ни предстои големият Main Event - Will Ospreay ще се изправи срещу Aleister Black. Още един мач с присъствието на бивш световен шампион.


Последната промяна е направена от MemoryRemains на Пет Юни 12, 2020 2:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody Dd95p0s-5a64542b-ab63-4c40-b348-77a86f0600fe.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmI1NDA2YzQtM2FlZC00MjY2LTgwYTctYmMwMjljYWJkMmVmXC9kZDk1cDBzLTVhNjQ1NDJiLWFiNjMtNGM0MC1iMzQ4LTc3YTg2ZjA2MDBmZS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Matches: 1 | Wins: 0 | Draws: 0 | Lost: 1
Kenny Omega: W: 0 | D: 0 | L: 1
Jon Moxley: W: 0 | D: 0 | L: 0
Sheamus: W: 0 | D: 0 | L: 0

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
Началото на мача е дадено! Моксли и Коди се изправят лице в лице в повторния дебют на шоутата във федерацията EWF. Познаваме добре двамата от изявите им е други федерации, но днес на ринга на EWF ще видим какво ще ни предложат. Със сигурност и двамата имат качествата и таланта да направят мача на вечерта, но дали ще успеят ще разберем в следващите минути. Гонга е бит и двамата веднага се вкопчват един в друг и започват да се бутат, търсейки надмощие. В край на сметка Моксли успява да вземе превез на опонента си, вкарвайки коляно в корема му. Той веднага се възползва от това и започва да налага Роудс по гърба, държейки надмощието в своя полза. Коди подвива коляно, а съперника му набира инерция, засилва се от въжетата и му забива мощен ритник в главата, поваляйки го. Коди пада на земята и се хваща за челюстта, след което я намества и опитва да се изправи на крака, но Моксли не му позволява и го налага с ритници и крошета по цялото тяло. Синът на Дъсти Роудс обаче показва страхотна борбеност и въпреки побоя, който отнася той намира сили да блокира няколко удара на своя противник и съумява да се изправи на крака. Двамата сега са на крака и се гледат лице в лице, веднага след което започват да се налагат с крошета. Двамата си хвърлят строхотен побой, но бързо се уморяват и намаляват темпото. Двамата си забиват крошета, редувайки се, докато някой не надделее. Това отново се очертава да е Моксли, който отново забива коляно в корема и веднага след това хваща съперника си и ще опита да направи Дърти Дийдс ДДТ, приключвайки мача рано рано. Моксли е готов, но вместо това Коди на свой ред контрира и успява да се измъкне от лапите на противника си. Веднага след като се отскубва от лапите на Джон, Американския кошмар се изтъркулва от ринга, а единствената му цел в момента е да събере малко сили, преди да се върне на ринга. Съдията започва отброяване, а Моксли не смята да чака и секунда своя опонент и слиза от ринга, след което го погва около квадратното съоръжение. Коди започва да бяга, а Моксли е плътно зад него и е на път да го хване. Рефера вече е на 4, а Коди изведнъж спира пред металните стълби, обръща се към съперника си и започва да го умолява да спре. Моксли се спира за момент, но бързо размисля и се хвърля към Роудс, който обаче успява да го надхитри и се отмества в последния момент. Моксли се нанизва в металните стълби и дори запраща горната им част в барикадата. Американския кошмар бързо се връща на ринга, а съдията продължава отброяването си. 5...6...7...Ще успее ли Джон да се върне преди 10 или Коди ще спечели срещата по много хитър начин. 8...Моксли се опомня, но ще има ли време да се плъзне под въжетата?! 9...Той е в ринга дами и господа! Моксли направи невероятно завръщане, но той едва се държи на краката си, докато съперника му изглежда доста по-свеж. Веднага Роудс се нахвърля на изтощения си опонент и започва да го налага с крошета, като само след няколко удара Моксли се свлича на пода. Роудс бързо го изправя на крака, след което му забива саблен удар, последван от ново изправяне и drop kick. Коди е в стихията си, а неговия опонент едва диша. Какво ли обаче е намислил синът на Дъсти Роудс?! Той се оттегля в ъгъла и чака съперника си да се изправи. Моксли бавно се изправя на крака, а веднага след като го направи Коди се оттласка от въжетата, скача с единия крак на второто въже от другата страна на ринга и забива брутален BEAUTIFUL DISSASTER в главата на Моксли. Това ли ще е края на мача. Опит за туш... 1...2...Повдигане! Роудс не може да повярва, че опонента му съумява да се изправи. Първоначално той започва да тупа по ринга и да убеждава рефера, че е отброявал твърде бавно, обаче бързо се изправя на крака и решава да пробва нещо друго по пътя към победата. Коди слиза от ринга, след което започва да крачи нервно, явно обмисляйки нещо. Той явно го измисли, защото рязко спира, след което поглежда към металните стълби и по-точно горната им част, взима я и я хвърля над третото въже в ринга, където тя пада на сантиметри от главата на лежащия Моксли. Коди явно е намислил нещо още по-откачен и вместо да влезе в ринга, той се мушка в ринга, колкото да спре отброяването, веднага след това слиза и се мушка под него. Какво ли ще извади от там Коди, който рискува дисквалификация, защото това е обикновен мач и не е позволено да се използват оръжия. Роудс излиза от под ринга след неколко секунди, а в ръцете му има кендо стик. Той го вдига високо, а веднага след това го чупи с колено и го захвърля в трибуните. Каква проява на сила само от Американския кошмар, който отново се мушка под ринга, но този път вади стол. Точно, когато обаче той вдига стола нагоре и поглежда към ринга, Моксли вече възстановил се се оттласка от въжетата и перлита с главата напред между второто и третото въже забивайки се в съперника си, който отнесе и металния стол в главата си. Съдията вече е на 5, а Моксли вместо да върне противника си на ринга го хваща за главата и запраща в барикадата, след което повтаря движението още един път, но този път в другата барикада. Рефера е вече на 8 и Моксли само трябва да се върне на ринга, за да спечели чрез отброяване, но вместо това той вкарва Коди вътре плъзвайки го под въжетата, след което се качва по обтегачите стигайки до третото въже. Моксли потупва лакътя си, след което полита от третото въже и нанася ELBOW DROP на Роудс, който е направо смазан. Веднага следва опит за туш. 1...2....3 Победата е за Мок... Не! Не и този път! Коди успява да отлепи рамо стотни преди 3 и остава в мача. Моксли не може да повярва и се хваща за главата, а изражението му е такова, все едно е видял призрак. Той пита съдията дали има 3, но човека в карирана риза е категоричен, че Коди е успял да се повдигне. Москли е бесен, изправя се на крака, след което отива в ъгъла и започва да клати въжетата с всичка сила и да крещи. Веднага след този изблик на гняв Джон взима горната част на металните стълби, която Коди вкара в ринга и я намества точно в центъра. Бързо след това той изправя съперника си, хваща го за ръцете и е готов да му забие Дърти Дийдс ДДТ върху металните стълби и да го довърши веднъж да винаги. Това ли ще е края на ма... Мамицата му какво се случва?! Бранди Роудс се появява на рампата и се затичва към ринга. Моксли пуска съперника си на земята и поглежда към неговата съпруга, която спира край ринга и двамата с опонента на мъжа започват да си крещят. Това изкарва от фокус Коди Роудс, който се възползва от ситуацията и опитва да се изправи. Жена му виждайки това скача на ръба на ринга и зашлявява шамар на Моксли, който се завърта с лице към Коди, който моментално скача на крака, хваща го и му забива CROSS RHODES върху металните стълби. Моксли е смазан, а Коди опитва туш, докато жена му подскача радостна от външната страна на ринга. Съдията отброява. 1...2...3!!! Коди Роудс печели срещата!

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody D4uezx11

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
Хубави версии на мача и от двамата. Виждат се идеите и старанието. В варианта на Славчов ми хареса вкарания елемент с появата на Бранди Роудс както и финала на мача, но самият мач беше доста недоизпипан и rush-нат. :/. Във варианта на Юлиански ми хареса темпото на мача и историята, която развива но в същото време ми се стори прекалено one-sided в полза на Моксли. Може би трябваше да вкара малко повече офанзива за Коуди. Изглеждаше просто малко като squash match.  Хареса ми как използва Sleeper hold-a като финишър и загатна какво още има в арсенала на Jon.

Overall стабилен мач, присъждам победата на MemoryRemains (Jon Moxley) ~!  

_________________
6. Jon Moxley vs. Cody UqBwAeL

Spoiler :

4x World Heavyweight Champion (Seth Rollins)(Will Ospreay)
2x Undisputed Champion (CM Punk/longest)(Kevin Owens)
1x Bulgarian Champion (AJ Styles)
3x Hardcore Champion (Chris Jericho)(Seth Rollins)(Bobby Fish)
4x Tag Champion (Jeff Hardy/w DDP) (Тyson Kidd(w Cesaro) (Johnny Gargano/w Tammaso Ciampa) (Bobby Fish/w Kyle O'Reilly/current)
1x Tied Champion (with Brie Bella/longest)
1x Total Champion (Will Ospreay)

Others:
User of 2017
3rd EWF Triple Crown Winner
3rd EWF Grand Slam Winner
EWF Slammy Award- Superstar of the year 2016/2017/2018
EWF Slammy Award- Tag team of the year 2017/2018
EWF Slammy Award- Fued of the year 2017/2019
EWF Slammy Award- Match of the year 2017
TNWG Slammy Award- Rookie of the year 2013
TNW HALL OF FAMER CLASS 2019
3x EWF INTERNET (PREDICTION) CHAMPION
http://prikachi.com/images/103/8043103u.jpg

description6. Jon Moxley vs. Cody EmptyRe: 6. Jon Moxley vs. Cody

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите