EWF
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EWFВход

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

5 posters

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Empty5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Will_ospreay_003_e2k9 VS. ???

Оспри никога не се е страхувал да поеме най-големите рискове, и ето че в ексклузивния edition на EWF Clash, шампионът ще заложи титлата си. Дали обаче няма да се "натъкне" на неприятна изненада? Останете до Main Event-a, за да разберете...

1. Will Ospreay
2. ???


_________________
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Tumblr_omc3a9FmVd1tu0o4oo2_1280

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz


5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Ucm442k5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. W8al39b
-Всички мои seх pigs, знаехте че ще се върна~!

Nigel McGuinness: Дами и господа, Уилиам Оспри не може да бъде по-прав, защото това е истина! Това е EWF Revenge Tour и Оспри е тук и сега като световен шампион на EWF! Оспри в в момента е EWF World Heavyweight Champion и RevProWrestling British Heavyweight Champion като с тези малки, но сигурни крачки Оспри започва да чупи всекакви окови и минава нагоре в heavyweight девизиите. Първо той премина тук в EWF, където потенциала му първи беше видян от ръководството на EWF, a след това в BBF, TNW, RPW и NJPW. Просто феноменален кечист. All round, all sides! Оспри може да лети, може да те нокаутира, може и да те накара да се предадеш в средата на ринга. Този британец е нашият световен шампион е нещо, което аз опичам да наричам the total package~! Will Ospreay прави своето грандиозно завръщане като световен шампион на EWF и да не забравяме, че той победи Джон Сина и Адам Коул в мач със стълби в стил тройна заплаха където световната титла беше високо вдигната над ринга! Оспри шокира цялата публика с тази негова победа в онази нощ, след това "The Sky King" имаше schedualed мач срещу EWF COLOSSAL CHAMPION - Батиста, но този мач така и не се състоя защото Батиста не можа да присъства на този event поради проблеми с Виса и паспорта си. Тази вечер Оспри излиза за ново предизвикателство на доста по-голяма сцена за изненада на всички, но нека видим срещу кого ще се изправи Ospreay~! "The Aerial Assassin" прави феноменално излизане като първо изкочи от пода в стил Рей Мистерио, а след това и направи своя класически таунт в началото на рампата. Оспри продължава с уверена крачака надолу и поздравява някой от феновете от първите редове, след което му бива подаден бяла катана от едно момче представляващо staff-a на EWF!  Оспри влиза in the squared circle като страшен бял ронин..

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Royv4qd5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Wbu7kh9
-Посрещнете първо от Есекс, Англия..
С тегло 93 килограма, представляващ CHAOS групировката в Япония..
Той е познат на целия свят като "The Aerial Assassin"
Тhe EWF World Heavyweight Champion- WILL OSPREAY~!Mauro Ranallo: След тази невероятна интродукция Оспри първо прави своя таунт и след това  се качи на въжетата където направи таунт още един път. Мощни *Ospreay chants* оглушават цялата зала! Каква невероятна атмосфера тази вечер. Уилиам слиза от въжетата и застава в средата на ринга където просто иска да усети цялата енергия от публиката. Оспри отново таунтва и сваля горната част на екипа си.Нов бял  attire на Оспри  и погледнете как отстрани има дори и глава на тигър, която Уилиам носи гордо! "The Assassin" е готов за тази тежка и трудна битка. Уилиам работи много усърдно върху power техниката си точно заради такива опоненти от всякакъв размер, а само след секунди ще разберем срещу кого ще се изправи британеца Уилиам изглежда в невероятна форма и ни чака един уникален мач и спектакъл тази вечер! Оспри...момент Оспри взема микрофон, нека чуем какво ще ни каже световния шампион!

-IT FEELS DAMN GOOD TO BE BACK!!! Така, не пътувах с часове до тук в България само за да ми се отложи мача като миналия път, затова този път ще заложа на несигурното. Винаги съм казвал че ще представлявам тази титла и тази федерация навсякъде където отида и това и правя във всеки изминал ден когато EWF не функционираше, но тази вечер ще докажем защото EWF беше създадена на първо място и то е да предлага най-доброто кеч зрелище тук!!! Винаги съм бил шампион, който защитава титлите си без да се страхува и винаги чакам нови претенденти (или стари) затова ХАЙДЕ...ХАЙДЕ НАРОДЕ! КОЙ ЩЕ СЕ ОПЪЛЧИ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ "THE SEXY WHITE ASSASSIN" ЗА ЕТО ТОВА ЗЛАТО, КОЕТО ЩЕ ЗАЛОЖА ТАЗИ ВЕЧЕР ОЩЕ СЕГА..!  

_________________
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. UqBwAeL

Spoiler :

4x World Heavyweight Champion (Seth Rollins)(Will Ospreay)
2x Undisputed Champion (CM Punk/longest)(Kevin Owens)
1x Bulgarian Champion (AJ Styles)
3x Hardcore Champion (Chris Jericho)(Seth Rollins)(Bobby Fish)
4x Tag Champion (Jeff Hardy/w DDP) (Тyson Kidd(w Cesaro) (Johnny Gargano/w Tammaso Ciampa) (Bobby Fish/w Kyle O'Reilly/current)
1x Tied Champion (with Brie Bella/longest)
1x Total Champion (Will Ospreay)

Others:
User of 2017
3rd EWF Triple Crown Winner
3rd EWF Grand Slam Winner
EWF Slammy Award- Superstar of the year 2016/2017/2018
EWF Slammy Award- Tag team of the year 2017/2018
EWF Slammy Award- Fued of the year 2017/2019
EWF Slammy Award- Match of the year 2017
TNWG Slammy Award- Rookie of the year 2013
TNW HALL OF FAMER CLASS 2019
3x EWF INTERNET (PREDICTION) CHAMPION
[You must be registered and logged in to see this link.]

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
Michael Cole: Отворено предизвикателство от страна на Световният Шампион на Extreme Wrestling Fed. Ето това показва колко смел може да бъде този човек. Оспри никога не бяга от битка, той винаги е готов да даде всичко от себе си, винаги е на 110%, независимо срещу кого ще се изправи. Един истински професионалист. И със сигурност, който и да излезе, ще бъде премазан от The Aerial Assassin! Не съществува човек в тази федерация, който да може да го бутне от най-високата точка на планината, която с кръв и пот е изкачил. той е готов да напише история и да защити своето злато.

Corey Graves: Не мога да бъда по-съгласен с теб, колега. Оспри е един истински професионалист, бъдеща легенда на този бизнес, затвърдено име за качество, интересно поведение и добро отношение към феновете му. В социалните мрежи бе загатнато, че опонента е неизвестен, но никой не е очаквал нещо подобно. Интересното е, че все още никой не отговаря на предизвикателството, а няколко минути вече са минали откакто Will е на квадратното бойно поле. Всички тръпнем в очакване да разберем кой ... кой ще отговори! Чуйте феновете само, те започват да скандират името на Батиста, всички явно искат да видят срещата, която така и не успя да се състои. Дали наистина Дейв ще отговори на това пред...

*Осветлението в залта прекъсва, виковете на феновете заглъхват*
*Всеки е на крака и чака да види какво е на път да се случи*
*Лицето на Оспри замръзва със студен поглед, сякаш е видял призрак*
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. X3RLo2w


Michael Cole: ОH... MY... FUCKING ... GOD!... ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА, ДАМИ И ГОСПОДА! ТОВА НАИСТИНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА! The one, The only... THE UNDERTAKER е тук, в EWF!!! Именно той е човекът, който отговори на предизвикателството на Оспри! Това е ... ФЕНОМЕНАЛНО! Едно от най-големите лица на този бизнес, може би най-нашумялото име в TNW през последната година, човекът, който се появи от нищото и в рамките на 365 дни стана най-уважаваният представител на съблекалнята... Това е нечовешко!

Corey Graves: Сега разбирам и думите на Will, когато каза, че е готов да се изправи срещу всякакъв опонент, независимо дали нов или стар. Е, едва ли е очаквал да получи внимание точно от The Phenom. Това наистина е нереално! Той е тук, дами и господа! Той е ТУК! И това, което е на път да ни покажат тези великани на кеча е нещо, което ще остане в историята не само на тази федерация, а и на всички времена. Летящият Оспри срещу един от малкото хора, които знаят как да го приземят. Зрелището за нашият Main Event е сигурно!

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. S9rVNTA


Ladies and gentlemen,
Weighting in at 320 pounds,
From Death Valley,
He is The Phenom...
The Undertaker


Michael Cole: Колега, искам само да чуеш феновете. Макар Гробаря официално да не е част от тази федерация, неговото име се носи из залата, сякаш е бил тук винаги. Толкова много история има зад гърбът си този човек, толкова много класа, толкова много опоненти. Той е на ринга от повече от 30 години, той е видял всичко - всяка ера, всякакъв тип опонент, всяка титла. Последното му голямо постижение е Grand титлата на TNW, която именно той вакантира, тъй като така и не се намери опонент способен да му я отнеме.

Corey Graves: Така е, колега. А интересното е, че едно от имената, които се опитаха да му я отнемат е именно Will Ospreay. Да, точно така, двамата вече са се срещали на квадратното бойно поле, а именно и това е причината лицето на Оспри да замръзне, когато музиката на Гробаря започна да звучи из залата. Независимо дали е EWF's own или домът му е на друго място, той винаги ще остане един класик на спорта. Погледът му е наистина вледеняващ, не бих искал да съм на мястото на Оспри.

Michael Cole: О, и аз, определено. Що се отнася до срещата, която ни предстои - този път нещата изглеждат доста различни. Този път Тейкър е на чужда територия, този път колкото и да е обичан от феновете, все пак това е домът на Оспри, тук той е The Alpha. Дали ще станем свидетели на история? Дали Гробаря ще завоюва своята first ever световна титла извън TNW? Дали Оспри е извадил поуки от последната им среща и дали е поправил грешките си? Броени минути ни делят, дами и господа, съвсем скоро ще получим отговори на всичките тези въпроси...

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. UCme3jf


*Никога преди публиката на Extreme Wrestling Fed не е скандирала толкова силно името на суперзвезда от друга федерация. Никой и не е очаквал толкова 'топло' посрещане за толкова 'студена' личност. И въпреки това, подобно на всеки друг път, Тейкър крачи към ринга изключително целеустремен, с поглед втренчен право в този на Оспри. О, да, техните погледи са се преплели и заключили в пространството, всеки познава другия и знае на какво е способен. Нека не забравяме, че залогът тук е огромен. Оспри е на път да се сблъска с може би най-трудният си противник за втори път. Изглежда готов, изглежда мотивиран, изглежда сетивата му са изострени и е готов да ни покаже свое представяне, което никога преди не сме виждали... но дали ще успее? С всяка крачка към ринга, Тейкър успява да всяе все повече ужав в главата на опонентите си. Тези mind games са основата на неговият образ. Оспри обаче е човек, който вече е бил в позицията в която е сега, той знае какво е да чакаш The Phenom да излезне на ринга, какво е да очакваш реферът да удари гонга и двамата да заключите класическа схватка. И точно това е причината да е по-готов от всякога. Макар и труден, опонента е познат. Тейкър за момент спира и поглежда Оспри право в очите, след което рязко се обръщя наляво и тръгва към стълбите. Неговото облекло е нестандартно, но той е готов за сблъсък. Когато стига металните стълби, с бавни, тежки, убийствени крачки се качва по тях, а когато е на апрона, точно до металният кол на ринга, Тейкър заключва поглед с Оспри, избелва очите си и вдига двете си ръце високо във въздуха, с което и възстановява осветлението на залата. Едва ли има присъстващ, който не са го побили тръпки. С няколко крачки настрани Тейкър се качва на ринга, а срещата е на броени секунди от старта си.*

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. LlUouHD

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
RING THE `MAIN EVENT` BELL~!

_________________
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Tumblr_omc3a9FmVd1tu0o4oo2_1280

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
Nigel McGuinness: И така дами и господа началото на тази среща е дадено и двамата мъже бавно излизат от своите ъгли. Двамата се срещат в средата на ринга и..*ооооо* Оспри подава ръката си на Гробаря! Гробаря несъмнено е един от любимите опоененти на Оспри и колкото и смесени чувства да има Уил за тази среща, да споделя ринга със суперзвезда от ранка на Гробаря е истинска чест за световния шампион на EWF. Дали Тейкър ще отговори на този жест за уважение от младия британец ? Тейкър оглежда публиката и след това стиска ръката на Уилиам, но веднага след това засилва срещу въжетата! Тейкър изчаква Оспри и опитва тежък ден удар, но Оспри заляга. Уилиам използва цялата инерция и той опитва да повали мъртвеца, но дори не успяха да го помръдне! Тейкър остава неподвижен като камък! Бившият Grand champion на TNW  се усмихва, а след това той на свой ред  се засилва към въжетата и прави Shoulder thrust върху Оспри като чисто го поваля на тепиха, но Уилиам като пружина скача отново на краката с kick up и гледа Гробаря право в очите, след което и двамата се хващат в lock up! Taker хваща талията на Оспри като минава зад "The Sky King", след което го поваля директно на тепиха! Гробаря опитва да използва по-големите си размери от тези на шампиона още в началото на тази среща с това великолепно поваляне от претендента. Оспри мисли какво да направи в тази ситуация и използва ръката на Гробаря за да се измъкне от това да бъде на тепиха по корем. Оспри се измъкне с минимално усилие. Уилиам успява да се изправи на крака и погледнете как Оспри заключва крака на  Тейкър като успява да го извърти и повали на тепиха! Чудесна техника от британския въздушен ас, който веднага се транзира в позиция за Facelock върху Тейкър! Гробаря се надига на крака и успява да засили Оспри към въжетата, но това дава възможност на Оспри да атакува с Flying headscissors! Ospreay  изчаква Тейкър да се изправи и отново опитва да тази маневра, само че Тейкър този път блокира! Гробаря сваля Оспри на тепиха като го хваща за главата и го мята в ъгъла на ринга! Тейкър започва да обработва Оспри със силни удари в главата, корема и тялото! Мъртвеца е най-добрият pure striker стъпвал на ринга на TNW и  отново го доказва тук също на ринга на EWF с тези удари! Силни крошета за Оспри, като след това Тейкър надига Оспри и това ще бъде Backbod-y-y-y drop в средата на ринга! Първи опит за туш в този мач, но имаме повдигане на едно от Уилиам! Този impact съм сигурен че изкара голяма част от въздуха на британеца, но за "The Deadman" това е без значение! Гробаря отново изправя Оспри като го държи за ръката и след това я усуква! След това и ритник в ръката на Оспри... Дали Тейкър няма да опита Old School ?! Оспри бързо се усеща и прави превъртане и след това започва да прави kick up след kick up, след kick up, след kick up и така Гробаря губи захвата си, а Оспри го премята като перце! Никога не съм виждал някой така да неотрализира Гробаря и с толкова финез и по такъв начин! Оспри опитва да ритник, но пропуска. Уилиам прави опит и за Moonsault, обаче Тейкър се отмества. Оспри не губи и секунда и скача на въжета тук като се изстрелва за OsCutter ДАЛИ ЩЕ ГО ВИДИМ ?! НЕ! Гробаря бързо избягва тази опасност и се засилва към въжетата, само че минава над Оспри, след което Уилиам го прескача..Taker rebount-ва, а Оспри едва не маха главата на Тейкър с 5 звезден Dropkick! Страница от книгата на Окада, но трябва да го отдаден и на Оспри, това беше двуметров Dropkick каква височина и каква сила за такъв прекрасен ход и то на не нисък и лек противник като The Undertaker! Претендентът шокиращо пада извън ринга, а Оспри вдига цялата публика на крака! Оспри се изправя на крака и се засилва от въжетата, но тук се оттласква от въжетата като прави задно салто и се приземява в средата на ринга! Феновете са в екстаз и ръкопляскат на Оспри. Уникален super-hero landing от Оспри. Класика, просто класика от Оспри. Уилиам се засилва към въжетата докато Гробаря се качва на въжета, но получава силен десен удар. Оспри бързо обаче отново поваля Гробаря на пода извън ринга с Low Dropkick в коляното, а при падането лицето на мъртвеца се размазва в ring apron-a~! Undertaker се опитва да влезе бързо между въжетата, но получава snap dropkick в главата от Оспри! Това отново неутрализира за няколко секунди Гробаря и дава нова възможност на Оспри за атака, защото Уилиам скача с невероятна plancha над третото въже право върху The Undertaker! Оспри се изправя по-бързо от Гробаря и тук използва тази възможност докато Тейкър е повален да забоде няколко ритник в тялото на "мъртвеца". Оспри опитва един финален ритник, но той бива хванат от Гробаря...шампионът хваща Оспри погледнете с каква сила го премята в металните прегради! Гръбнака на Оспри мина през тях като през ренде! Тейкър забива няколко удара в главата на Уилиам, след което рестартира отброяването за извън ринга. Припомняме че дори и Оспри да спечели чрез отброяване титлата не сменя притежателя си. Гробаря повдига леко Оспри и му забива нов удар в гърлото! Оспри пада на колене, но Тейкър го вдига на раменете си и тук му прави Snake ey...не Оспри се освободи навреме, като в този момент рита крака и коляното на Тейкър! "The Deadman" успява за секунди да неутрализира  Оспри като го засилва към поредната барикада, или той само така си мисли защото "The Sky King" прескача барикадата като Spiderman!! Тhe Undertaker определено не очакваше това, но атлетизма на Оспри е просто ненадминат! Гробаря се доближава до  претендента, но получава силен лакет в главата! Оспри отново си нарани ребрата на предпазната барикада докато го правеше, а Тейкър е замаян в този момент. Оспри се придържа за момент и след което отскача от перилата, но Гробаря успява да го хване във въздуха като след това го хвърля към преградите и Оспри си удря врата и тила в барикадата!!! Брутално изпълнение от "The Deadman"! Оспри се държи за врата докато бавно не започва да се надига на крака. Гробаря просто знае толкова много начини с които да нарани опонентите си. Гробаря влиза на ринга. Оспри влиза между въжетата  също  малко след това решава да  атакува претендента и оголва гръдния кош  на Гробаря за CHOP, който се чу в цялата арена! Chop в стил Marufuji, а след това и Shootkick в слънчевия сплит на Мъртвеца~! Опит за туш от "The Quicksilver" имаме 1....2...и тук Гробаря се повдига. "Мъртвеца" бива аплодиран от публиката на EWF и съм сигурен че и от зрителите на специален евент на EWF  на малкия екран. Уилиам Оспри изправя Гробаря в седнала позиция и в този момент се засилва от въжетата за чудовищен Penalty Kick, но-о-о Гробаря заляга и успява да превърти Оспри! Ветеранска контра от претендента за световната титла, но раменете на Оспри са приковани, това може да е края 1....2..Оспри се повдига! Тейкър и Уил се изправят по едно и също време, но Оспри със ставането се нанизва на гигантския ботуш на "Мъртвеца"! Оспри намира себе си в ъгъла на ринга, докато Гробаря го вдига след това и това ще бъде-е-е странично тръшване! Side walk slam by The Undertaker~! Титанично тръшване от Гробаря в средата на ринга, Гробаря отново опитва туш, но имаме повдигане от Оспри. Гробаря определено се забавя да вдигне Оспри и това може би даде някаква възможност на Оспри да си поеме малко въздух. Гробаря и Уил са на крака и тук Гробаря опитва отново да приземи още повече шампиона със Standing Necklock! Изключително напрежение върху врата на Оспри, който едва не пада на колене. Оспри нанася няколко удара в корема на Гробаря и тук Оспри успява ДА СЕ ПРЕВЪРТИ И ДА ИЗНЕНАДА ГРОБАРЯ С DAMAGE REFLEX~!

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Tqocdf7

Mauro Ranallo: Невероятна контра от Оспри, удивителен Corkscrew Enziguiri Kick в главата на Гробаря, който го улучи със скоростта на патрон. Дори и наранен, шампионът на EWF е толкова бърз на този ринг. Шампионът търси начини да контрализира Грибаря тично с такива ходове. Не знам дали ще има друга по-правилна възможност от тази Оспри да вземе надмощие в средащата. Световният шампион на EWF бавно се прегрупира докато Тейкър още лежи на тепиха, но бавно също започва да се изправя на крака. Оспри отново лази към един от ъглите и се изправя благодарение на въжетата. Оспри се изправя на крака, а Тейкър го е заключил на прицел и се засилва за Body splash в corner-a, но се нанизва на ритник...не Гробаря хваща ритника на Оспри, но Уилиам контра-контрира с Enziguiri в ухото на претендента, който пада на най-долното въже. Оспри опитва до Гробаря и започва да му нанизва лицето с лакът след лакът! Силна серия от удари, а след това Оспри се засилва с пълна скорост и няма да става по-красиво за Гробаря, защото Оспри като ракета мина през него с HASITATION DROPKICK~! Оспри вижда че Гробаря се изправя на крака и опитва още един удар, но бива спрян от "Мъртвеца" Гробаря използва силните си ръце и това е серия от ъперкъти в главата на Оспри, но британеца го вдига и прави Shin Breaker последван от звучен ритник в пищяла на Гробаря, който рязко сваля претендента отново на тепиха! Оспри не е приключил и прави SHOOTING STAR PRESS като обикновено Оспри цели ребрата на опонентите си, но този път Уил се приземи главно върху краката на Гробаря!

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Qog4odj5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Spdrqu9


Nigel McGuinness: Уилиам Оспри достигна и невероятна височина с този ход, а impact-a след от тези два хода е много голям върху Гробаря в тези мигове на срещата. Оспри веднага приковава мъртвеца и имаме опит за туш! Ще запази ли Оспри титлата ?!

_________________
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. UqBwAeL

Spoiler :

4x World Heavyweight Champion (Seth Rollins)(Will Ospreay)
2x Undisputed Champion (CM Punk/longest)(Kevin Owens)
1x Bulgarian Champion (AJ Styles)
3x Hardcore Champion (Chris Jericho)(Seth Rollins)(Bobby Fish)
4x Tag Champion (Jeff Hardy/w DDP) (Тyson Kidd(w Cesaro) (Johnny Gargano/w Tammaso Ciampa) (Bobby Fish/w Kyle O'Reilly/current)
1x Tied Champion (with Brie Bella/longest)
1x Total Champion (Will Ospreay)

Others:
User of 2017
3rd EWF Triple Crown Winner
3rd EWF Grand Slam Winner
EWF Slammy Award- Superstar of the year 2016/2017/2018
EWF Slammy Award- Tag team of the year 2017/2018
EWF Slammy Award- Fued of the year 2017/2019
EWF Slammy Award- Match of the year 2017
TNWG Slammy Award- Rookie of the year 2013
TNW HALL OF FAMER CLASS 2019
3x EWF INTERNET (PREDICTION) CHAMPION
[You must be registered and logged in to see this link.]

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
Оспри буквално разгроми опонента си, но в Гробаря все още има доста живот. Сега той се измъква на 2, но ако шампионът продължи да гради инерция, нищо няма да може да го спре!

_________________
5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. Tumblr_omc3a9FmVd1tu0o4oo2_1280

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
Повдигане, дами и господа... Повдигане... Едва ли някой е очаквал нещо по-различно в толкова ранен етап на срещата, но все пак трябва да признаем, че Гробаря наистина е корав, имайки предвид колко много поражения могат да нанесат подобни маневри. Оспри за момент остава поседнал на ринга, той си почива и се наслаждава на овациите на публиката. Всички в тази зала са доволни от невероятната среща, която се развива пред очите им, но в крайна сметка, колкото и да харесват Тейкър, Оспри е техният фаворит. Все пак EWF е неговият дом, точно както TNW е домът на Тейкър. Това е невероятна среща, дами и господа, сблъсък не просто на две икони на този спорт, а сблъсък на брандове! И в крайна сметка Оспри успява да докаже пред милионите гледащи тук в тази зала и пред малките екрани по света, че Гробаря е простосмъртен и може да бъде ранен. Макар и да се изправи на 2, отброяването до 3 бе съвсем близо, може би на милисекунди. Но срещата все още продължава. В един момент реакцията на публиката става още по-бурна, защото въпреки импакта, Тейкър успява да намери сили да започне опити за изправяне. Той бавно се мъчи да го направи, вече застанал на колене. Оспри не иска това. Той иска да запази моментума си и да продължи да държи нещата в свои ръце. За това британската суперзвезда бързо скача на крака, засилва се към отсрещните въжета, отблъсква се от тях, а след като стига Тейкър прави невероятен scissors dropkick с който отново приземява огромният пререндент за златото. Главата на Гробаря се разбива на тепиха, но това сякаш не го афектира. Той отново започва опити да се изправя. Оспри решава да направи нов опит. Той става на крака и започва да налага Тейкър с ритници и удари, които сякаш са куршуми рекуширащи от стена - нямат никакъв ефект. И ето, че Гробаря е на крака, почти изцяло изправен. Той изглежда леко зашеметен, но все пак на крака. Преди окончателното му изправяне, Оспри се е засилил към въжетата с цел да направи нов опит да го повали на земята. Той вече се е запътил към Мъртвеца, малко преди да го стигне 'полита', опитвайки отново да нанесе своят 5 звезден dropkick... MY GOD! ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА? Гробаря се обърна момент преди тялото на Оспри да нанесе щетата. Сякаш знаеше, че това е на път да се случи... Тейкър просто замахна с ръка и избута каката на летящата суперзвезда, което повали Оспри на земята. Шампионът падна на едното си рамо и изглежда приземяването не бе никак приятно, защото ясно се вижда болката в лицето му, а жестовете, които прави допълнително потвърждават факта, че го боли. Той се държи за рамото и крещи, докато Тейкър просто е отстъпил няколко крачки настрани и се е подпрял на най-горното въже, опитвайки се да си поеме въздух. Той все още е зашеметен, опитва се да разтърси съзнанието си, а малко след разтърсването на главата си просто прекарва ръка през косата, която е застанала на лицето му, отмества я назад и рязко се обръща към Уилиям, който вече се изправя, но все още не е пуснал рамото си. Тейкър ще се възползва от това. Той отива към британеца и моментално му забива headbutt, след което хваща наранената ръка и рязко я издърпва надолу. С това Тейкър успява да повали Оспри на колене. Гробаря не е пуснал крайникът на опонента си. Вместо това, Тейкър издърпва ръката на Уилиям рязко напред, за да може цялото му тяло да се премести, а докато това се случва леко повдига десният си крак. Черепът на The Aerial Assassin се забива право в коляното на Мъртвеца. Световният шампион изведнъж изглежда отново загуби соят моментум. Тейкър веднага го изправя, след което го хваща за наранената ръка и го вдига във въздуха в elevated arm wrench, който трае цели 15 секунди преди Тейкър да реши да тръшне Оспри в ...

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. FNsyece


FUJIWARA ARMBAR! ТОВА Е ХВАТКА ЗА ПРЕДАВАНЕ! И двамата са в центъра на ринга, съдията следи всяко движение на Уилиям, изражението му подсказва, че в момента изпитва нереална болка. Това, което виждаме е нещо на което не сме свикнали да ставаме свидетели в EWF. И все пак, нека не забравяме, че на предишната среща на тези титани на спорта Тейкър отново фокусираше вниманието си в крайник на Оспри, само че тогава бе в единият му крак, може би с цел да му попречи на 'летящите' представления. Дали този път ще видим нещо подобно? Може би нова стратегия, нещо, което е ново за феновете. Световният шампион е осъзнал, че е в лоша ситуация и ако не намери начин да се измъкне, съвсем скоро може да имаме победител в срещата. Проблемът при този захват е, че Тейкър е изключително тежък опонент - цели 140 килограма, а огромните му размери допринасят за това хватката да е невероятно здрава. Уилиям опитва да се измъкне всячески - опитва да достигне главата на Тейкър и да го удари - неуспешно, опитва да достигне въжетата с някой крайник - неуспешно, опитва да направи опит да се превърти по начин по който захвата да се отпусне - без особен успех... докато ... ДА! ТОЙ ГО НАПРАВИ! Оспри намери начин! Той успя да намери правилният начин да се обърне така, че да обърне позицията на телата на атлетите и по този начин раменете на Тейкър да са приковани за земята. Това е туш, Мъртвеца е принуден да пусне захвата. Оспри успя, дами и господа! А веднага след отпускането на захвата, the high flyer веднага се протъркулва и напуска квадратното бойно поле под най-долното въже, още преди Гробаря да е успял да се изправи напълно. Това му печели малко време. Той се изправя на крака край ринга и се подпира на металният кол, все още държащ рамото си. Тейкър също напуска ринга. Претендента бавно се запътва към Оспри, знаейки, че сега той държи преднината. Когато е близо до него, Тейкър леко се засилва и вдига ботуша си високо, опитвайки се да забие big boot to the face на британеца. Тук обаче виждаме разликата в динамиката на двете суперзвезди. Оспри не просто успява да се помръдне в правилният момент, а крака на Тейкър минава отдясно на металният кол, точно под двете най-долни въжета. Оспри веднага хваща крака на Тейкър, за да го ползва за упора, след което се хвърля във въздуха и забива ритник в черепа на Гробаря. Това зашеметява претендентаи го кара да загуби равновесие, а след това да се свлече на земята. Какъв обрат само! Публиката е на крака, те отново виждат out of ring performance. Оспри с трудност се изправя, но в крайна сметка го прави. Кракът на Гробаря все още е заклещен, а освен това тялото му е провиснато край ринга, гърбът му на земята. Може би това е начинът, може би count out не е толкова лоша идея в тази среща! Оспри намира начин да се пъхне под най-долното въже като ляга на апрона, което го поставя в невероятна позиция. Съдията вече е започнал своето отброяване, Тейкър сякаш е обречен. Публиката брои заедно с рефера - 4...5... Тейкър е осъзнал в каква ситуация се намира, но не може да освободи своят крак ... 6...7... Оспри не отделя очи от Мъртвеца, защото знае, че нищо не е приключило докато не приключи официално... 8... ЧУДОТО СЕ СЛУЧВА, КРАКА Е ОСВОБОДЕН, НО ...9... ТЕЙКЪР НЯМА ДА УСПЕЕ, ТОЙ НЯМА ШАНС ДА ВЛЕЗЕ НА КВАДРАТНОТО БОЙНО ПОЛЕ НАВРЕМЕ... ДЕС..НЕ!!! УСПЯ!!! Гробаря успя да се качи на ринга преди 10-тото отброяване! Невероятно, дами и господа, просто невероятно! Мъртвеца, който също се е пъхнал под най-долното въже, мигновено започва да се изправя, за да продължи опита си за атака. Оспри обаче е в готовност, той очакваше нещо подобно, заради което се е качил на най-горното въже в един от ъглите и причаква Тейкър. И когато The Phenom най-накрая е на крака, Оспри полита...

5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. YgiMhqc


НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ ТОВА! SCOOP FUCKING POWERSLAM! ГРОБАРЯ ТРЪШНА СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПО ГРЪБ! И изобщо не се изправя след това. Тейкър тушира, срещата е в разгара си, но най-вероятно ще приключи още тук... Реферът пада на колене и започва своето отброяване. Публиката отново брои заедно с него... Едно ...

description5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship. EmptyRe: 5. Will Ospreay Issues an Open Challenge for the EWF World Championship.

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите