EWFВход

Share

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 3 EmptyСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 3

more_horiz
Ето ни драги зрители в поредният епизод на Съдби на кръстопът - EWF Edition! След първите два епизода този филм пожъна пълен успех и ще продължи да радва аудиторията с още случки! Предаването е с продуктово позициониране! Идеята за този епизод беше дадена от един уважаван човек в този форум. Това е Енчев! Нека се надяваме тази тема да допадне на всичките и да продължим напред и нагоре.

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 3 980x551_1466669477

Започва третият епизод на Съдби на кръстопът и заглавието се казва - Хиперактивният ученик.

Резюме: Момче на 15 години страда от синдром на хиперактивност и дефицит на внимание. Оценките му в училище са средни, но той е щастлив. Изведнъж оценките му по Математика се вдигат, но той става мълчалив и свит. Истината е че учителката го тормози сексуално. Той се осмелява да сподели само на класната, но математичката е заместник директор, а мъжа и директор. Родителите първоначално не вярват на момчето.

Хората които ще участват в този епизод -

Тео
Енчев
Майната

Ники Бела
Станислава
Яница


Ролите -


Ученика
Математичката
Класната
Директора
Майката
Бащата

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 3 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 3

more_horiz
Тео е ученик който страда от синдрома на хиперактивност и постоянно търсещ внимание и като цяло оценките му в училище не са нито високи нито ниски.Един ден в училище в час по математика ученикът наречен Тео който е на 15 години прави едно контролно, а както се знае силата му изобщо не е математиката, но той след резултатите получава доста висока оценка, дори самият той не е предполагал, че може да стигне до такива висоти.Учителката ми по математика която се  казва с името Бриана  е доста доволно от самият ученик, но даже и той не осъзнава защо получава такива оценки именно по този предмет. Няколко дни по-късно Тео решава да отиде при класната си която се казва Яница Спасова и да и сподели това.

Тео: Здравейте госпожо Спасова. Искам да ви споделя едно нещо което ми е любопитно и искам да разбера защо получавам такива оценки по математика. Като цяло аз мразя този предмет и винаги съм имал оценки не повече от 4 в най-голямата рядкост съм стигал до 5 ама това е в свръхестественното явление. Напоследък забелязвам, че оценките ми са само 5 и 6 и започвам да се чудя каква е причината зарави това. Дали е в мен или в учителката която започва да се държи доста странно с мен.

Яница Спасова:  Бриана е важна личност в това училище не забравяй, че тя е заместник директора и трябва да се внимава с нея. Аз лично ще поговоря с нея и ще се опитам да разбера защо ти пише такива оценки и има ли конкретна причина заради това.

Един ден след като се прибира от училище Тео започва да говори на майка си Станислава и баща си Енчев за това, че учителката ми по математика се държи странно с него и за факта, чe получава толкова високи оценки по предмета.

Станислава:  Синът ми Тео започна да приказва разни неща за учителката си по математика, но според мен това се дължи на възрастта в която се намира. Пубертета яко тресе синът ми и трябва просто да го преодолее, няма друг начин. Живее в друг свят и се надявам да не си навлече проблеми заради това.


Часът е 9:30 понеделник. Камерите ни фокусират към учителката по математика Бриана и мъжът й Денис по прякор Майната който е директор на това училище. Двамата се целуват зад една завеса и след което  Бриана тръгва съм поредният си час по математика. След като свърши часът по математика Бриана казва на Тео да остане в стаята, защото искала да поговори с него. Тео естествено изпълнява каквото му е казано и остава при Бриана.

Бриана:  Предполагам си знаеш последните оценки по математика и се питаш защо са такива. Ще ти отговоря напоследък започвам да изпитвам едно специално отношение към теб. Не се срамувай от мен, няма да те охапя само ще те одраскам. Тео ти си на 15 години и най-вероятно си девствен, затова не се притеснявай мога да ти взема девствеността и да си прекараме един незабравим миг. Виждам, че и ти го искаш не се дърпай. Ела погали ме целуни ме, никой няма да ни види…


След тези казани неща Тео излиза от стаята като светкавица. Учителката ми по математика буквално ми предложи да се чукаме, аз естествено отказах, защото не искам да си имам проблеми с мъжа й Майната който е и директора на това училище, пък и госпожица Бриана е 15 години по-голяма от мен, абсурдно е да имаме каквото и да е било! Тео се прибира и казва на техните, че е получил секс оферта от госпожата си по математика и изглежда и в паника. Родителите на младото момче взимат мерки и отиват в училището при класната на Тео за да кажат какъв е проблема. След цялата тази разказана ситуация от Станислава и Енчев бива намесен и директора на училището - Денис по прякор Майната той чува какви неща се говорят за жена му и няма как да изтърпи случващото се и казва на родителите на Тео, че това не е вярно и че проблема е в тяхното момче което страда от прекалената липса на внимание и Денис казва да обръщат повече внимание на синът си. Междувременно забелязваме Тео който наблюдава Бриана докато тя се преоблича и ученикът започва да мастурбира на нея и не всичкото свършва до тук Тео влиза в стаята и се нахвърля върху Бриана като се опитва да я изнасили. Естествено моментът е доста нелеп, защото се появява Майната който хваща Тео за ушите и влачи тялото му далеч от стаята и му казва, че бива премахнат от училището.

Майната: Не мога да повярвам! Това келешче се нахвърли на жена ми и естествено сега ще си понеже последствията като ще бъде изгонен от това училище. Родителите му също имат вини за състоянието трябва да спрат да бъдат егоисти и да помислят за синът им който явно е обладан от хиперактивност и трябва хормоните му да бъдат окротени.

След известно време Тео е преместен в друго училище за възпитатели понеже това е най-доброто за всички. Станислава и Енчев пък започват да обръщат повече внимание на синът си и да не бъдат толкова егоцентрични спрямо него. Изводът от тази ситуация е, че пубертетската възраст е една от най-трудните в живота на един ученик.

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите