EWFВход

Share

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 EmptyСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2

more_horiz
След ударният първи епизод на Съдби на кръстопът - EWF Edition си казах, че има доста голям потенциал в това нещо и явно това не е само на теория. Като замисъл и идея се получи адси стабилно и реших, че трябва да има и други епизоди. Естествено те ще са съвсем различни от преходните, все пак разнообразието е едно от най-хубавите неща. Поздравления на дуото между на корееца жена му и Бри. Да продължават да ни радват с готини произведения. Very Happy

Време е и да се насочим към вторият епизод. Заглавието е - Проблемите на един тийнейджър!

Резюме:  В този епизод ще поговорим за един тийнейджър който води лош начин на живот още от училище започва да използва две от най-вредните неща на този свят - алкохола и цигарите, като дори опитва и най-различни наркотици. В неговият свят съществуват само тези три неща. Все пак хората около него страдат от това и те са майка му, баща му и сестра му. Той изпитваше чувства към едно момиче още от детстово, но тя все не му пускаше и не му връзваше и това бе една от причините да започне да води този лош начин на живот. Има и един човек който е главният виновник за това момчето да си развали така живота и това е уж най-добрият му приятел който се оказва шибан дилър на наркотици!

Хората които ще участват в този епизод -

Джи
Стели
на корееца жена му

Тео
Агента
Наско

Ролите -

Тиинейджъра
Бащата
Най-добрият му приятел

Майката
Сестрата
Момичето


Последната промяна е направена от Glorious на Нед Юни 23, 2019 6:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2

more_horiz
Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 Home_schedule_accent_nova1


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 980x551_1466669477


Часът е 10 сутринта, а в семейство Томови нещата се влошават с всеки изминал ден. Ангел, който е на 17 години по прякор "Агента" открито употребява наркотици и алкохол, освен непрестанното пушене на цигари. Баща му, 45 годишния Наско и майка му, 42 годишната Виолета са вдигнали ръце от младежа. На всеки опит да му направят забележка - Ангел реагира буйно, дори няколко пъти се е опитвал да удари майка си в нетрезво състояние. В този ден обаче ще се случи нещо, което ще внесе нов смут в семейството, а Ангел минава всички граници. След като се прибира след поредната безсънна нощ и незнанието на родителите си, "Агента" директно влиза в стаята на сестра си, 19 годишната Стели. 

Агента: "Не мога повече така. На 17 години съм, всичките ми приятели са правили секс, само аз не съм. Не издържам, хормоните ми бушуват, побърквам се. Тази, която харесвам... Джи, не ми пуска, дори не ме отразява. С извинение просто искам да го сложа някъде, а и какво толкова? Сестра ми можеше да ми пусне да и го бутна два пъти колкото да ми мине. Кой знае какво толкова поисках, че започна да крещи и ме изгони. Може да ми е сестра, но както съм загорял ще и скъсам дупето." 

Сестрата на Ангел, Стели излиза бясна от стаята си, не можейки да повярва какво чу от брат си преди малко. Той бе поискал секс от нея, а арогантното му държание към по-голямата му сестра определено накара Стели да предприеме действия. Тя побърза да позвъни на най-добрия приятел на "Агента", за да му каже нещо. Разстроеното момиче имаше план и нямаше намерение да види как брат и иска секс от нея още веднъж.


Стели: Това мина всякакви граници. Друсаше, пиеше, удрял ме е, но сега поиска да ме изчука. Не може така! Трябваше да направя нещо и звъннах на най-добрия му приятел Теодор или Теодосий, не помня как се казваше, абе "Тео" му викат, та да си поговоря с него, защото той е виновен брат ми да стане такъв пропадняк. 

Няколко часа по-късно Тео и Стели са в парка, а там започват скандал. Сестрата на Агента изпада в истерия, удряйки 19 годишния дилър, а хората минават и ги гледат потресени. Там обаче по случайност минава и майката Виолета, която вижда дъщеря си да крещи по най-добрия приятел на Ангел. 

Виолета: Гледам, гледам, а! Това е Стели! Какво прави тя с този боклук Тео? Крещи му, удря го. Само да не и направи нещо, че като знам какъв изрод е, като нищо ще и посегне. Отидох набързо аз там и прибрах Стела у дома. Поне успях да поговоря и с този, той обеща, че повече няма да занимава "Агента" и ще го остави на мира. Не издържам на това, извинявам се, че плача.


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 Tumblr_mbu0u32JZB1rhw3hro1_r2_500

Часът е 23:00, а Ангел решава да потърси своя приятел и дилър Тео, за да си вземе поредната доза. Тео обаче не вдига както бе обещал, а това побърква младежа. Той започва да троши всичко в стаята си, да крещи и агресията му се покачва. Виолета е нощна смяна на работа във фабриката за бебешки пелени и не е там за да се намеси. За щастие, Наско си е у дома и чува звуците от стаята на Ангел. Той се затичва и бърза да приклещи сина си, опитвайки се да го успокои. През това време обаче, Стели звъни на полицията и подава оплакване срещу брат си. Не след дълго се звъни на вратата, а полицията е там. 


Полицай Монев: Получихме сигнал за буйстване и нетрезво състояние. Очаквахме да видим някое познато на полицията лица, а то какво да видя? Малък дришльо, който бе кльощав, арогантен, грозен, че и псуваше органите на реда. Бих му един ток и го закопчах. Сега ще има цяла нощ в районното да преосмисли поведението си. Нагледали сме се на такива малки отрепки. 


Час по-късно всичко е спокойно. Ангел е задържан в районното, а Стели съобщава на баща си, че излиза с приятеля си на дискотека. Наско за пръв път приема новината с радост и побързва да изпрати дъщеря си. Учудващо чак за нея, Наско дори не пита кога ще се прибере и бързо грабва телефона си.


Наско: Знам, че не е правилно да крия от жена ми, знам че на тези години с деца, семейство и такава прекрасна съпруга това е грешно, но какво да направя? Влюбих се в сестрата на Виолета, Бриана. Тя си пада малко извратена в секса, а точно това е, което ми липссаше през годините. С Виолета в леглото не върви особено, наситихме си се. А тази мръсница, знае как да ме побърка. 


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 Giphy


Половин час по-късно в дома пристига и сестрата на Виоелта, 41 годишната Бриана. Двамата не губят време с Наско и започват да се целуват, след което влизат в спалнята, а писъците и стенанията им се чуват дори извън кооперацията, в която живеят в Горубляне. Смяната на Виолета скоро приключва и двамата любовници се разделят. За късмет на Бриана, тя се разминава със сестра си за минута и не се засичат на входа. Когато майката на две деца се прибира у дома изпада в шок. Мъжът и Наско е видимо изпотен и изтощен. Тя дори не успява да попита къде са Стели и Ангел и защо не са у дома, тъй като в спалнята намира нещо притеснително и шокиращо. В бързината Наско не е успял да прикрие следите от изневярата и Виолета открива камшик, домино маска и страп-он колан. Виолета изпада в шок и започва, крещейки да иска обяснение от мъжа си. Тя е съсипана и не може да повярва, че мъжът и и е изневерил и то по този начин.


Виолета: Това бе върха. Разбрах, че Ангел ще спи в районното, защото е буйствал. Вчера искаше секс от Стели, а днес хванах мъжа ми да ми изневерява и то с кого? Със сестра ми. Да, той си призна мухльото. И не че нещо, но открих "пенис-колан" на леглото, което значи, че може би мъжът ми не обича само мъжката част в секса. Целият бе в удари от камшика, а парфюма на сестра ми Бриана бе навсякъде по него. Винаги е била такава, винаги спеше с гаджетата ми като по-млади, но сега и с мъжа ми. 

Седмица по-късно, след като вече двамата са се разделили и Виолета е отишла да живее при майка си, заедно с Ангел и Стели, идва време за разводното дело. То преминава успешно за майката на децата и те остават при нея. Наско съжалява за постъпките си, но е твърде късно да направи нещо, а денят му се срива тотално, когато вижда сестрата на вече бившата си жена Бриана под ръка с най-добрия му приятел Георги "Ривъра". 

Бриана: Беше просто забавление. Един или два пъти. Отдавна съм фенка на екстремните неща в леглото и този смешник бе подходящ. Не ми пука, че е мъж на сестра ми. Без това трябва да ми е благодарна, защото заради мен се отърва от него. А и тези негови наклонности... Ще се сдобрим с нея, всичко ще се оправи. Сега съм с най-добрия му приятел, той поне не иска пластмасови колани. А пък и трябваше да му сваля самочувствието, за да го хвана. Така като го гледах, нямаше нужда да питам за банана.


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 Giphy

Така завърши историята на семейство Томови. Най-важното е да се запомни, че родителският контрол е нещо, което не се изразява само във въпроси дали детето е яло или е ходило на училище. Иска се сериозен контакт и много разговори, за да не се стига до смущения в пубертета. Колкото до любовта, тя може да намери своето отражение по всякакви начини, но винаги трябва да знаем, че ако един брак не върви, то по-добре да се изгладят недоразуменията и да се вземе решение преди да се стигне до изневери и брутални скандали.

_________________
2x WOMENS CHAMPION (17 days, CURRENT)
2x DIVAS CHAMPION (69 days, 129 days)
2x MRS. MONEY IN THE BANK (2016,2018)
WINNER OF THE DIVAS ROYAL RUMBLE (2019)

SLAMMY AWARDS
1x DIVALICIOUS MOMENT OF THE YEAR (2016)
1x DIVA OF THE YEAR (2015)
1x FAVOURITE EWF WEB SHOW (2015)
1x SOCIAL MEDIA FAVOURITE (2019)

RECORDS:
THE FIRST UNITED CHAMPION OF DIVAS AND WOMENS TITLES

OTHER
4x PREDICTION CHAMPION

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 Bellat11

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2

more_horiz
Поредна уникална филмова продукция е станала! Много ме радват моментите в които има изневери, а този път имаше и екшън, чак куките бяха намесени в епизода. Доста мазно стана!

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2

more_horiz
Як епизод, който обаче за съжаление не успя да надмине първия. Но за това е виновен МАЙНАКА, защото той ги мисли сценариите, а точно там като че ли нещо......... куцаше. изревах Иначе.. доста ефектен завършек на сагата, имаше напрежение по време на шоЛото.  Very Happy  

sladkooo sladkooo sladkooo

_________________
CAREER-HIGHLIGHTS:
Spoiler :
2x Divas Champion (with Kelly Kelly)
1x Womens Champion (with Kelly Kelly)
Queen of the Ring 2017 (with Kelly Kelly)
Winner of The Mixed Match Challenge - Season III (Brie Bella & Adam Cole)

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 2

more_horiz
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите