EWFВход

Share

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Няма да лъжа, като кажа, че тази идея е мое дело. Отдавам благодарности на колежката - Nikki Bella! Тя ми подхвърли тази идейка да направя такава игра която ще замени онази където направих преди няколко дни - Каква им е ролята. Значи може и да има хора които са гледали това предаване - Съдби на кръстопът, но все пак ще кажа накратко какво ще представлява тази игра. Значи в Съдби на кръстопът винаги има намесени семейства и приятели и винаги преобладават едни драми и брутални моменти. Потребителите на федерацията ще взимат участие, като аз ще давам дадена случка и след това ще слагам хора и вие ще трябва да избирате каква роля да имат тези хорица. Тези случки ще са под формата на епизоди. Предполагам, че ви запознах какво трябва да правите, нека да започваме!

Първият епизод на Съдби на кръстопът - EWF EDITION се казва - Нещастната майка!

В тази случка се разправя за една нещастна и прецакана от живота майка. Тя има един син и една дъщеря с които се вижда от време на време, но има и бивш съпруг който ненавижда понеже той е изневерил с нейната сестра и така те са приключили връзката си и дори двете сестри се мразят заради него. В тази случка има и един човек който постоянно утешава самотната майка с цел да я спечели или просто тя да му пусне поне един път (lol, няма как да не вкарам цинизми изревах )

Така сега е време вие да разпределите 6 човека, какви ще им бъдат ролите в този епизод. Надявам се да има потенциал в тази игра. Very Happy


Майката
Дъщерята
Сестрата на майката

Съпругът
Синът
Утешителят на майката

Хората -

Вили
Ники Бела
Яница

Райвъра
Майната
Енчев


Последната промяна е направена от Glorious на Съб Юни 22, 2019 4:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Nova_tv-1


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 980x551_1466669477


Часът е 23:00. В дома на семейство Алексиеви всичко изглежда нормално. Майката Виолета Стефанова вечеря с дъщеря си Яница и сина си Майната. Нищо не предвещава събитията, които предстояха да се случат. Половин час по-късно на вратата звъни сестрата на Виолета, а именно Бриана. 


Виолета: "Не мога да повярвам! Както си вечеряхме, изведнъж се появи тази курветина сестра ми с бившия ми мъж Енчев на вратата. Каква наглост! Направо ми идваше да я пребия"

След дълъг разговор на вратата Виолета се прибира и бърза да звъни на човек, с когото напоследък излиза и утешава мъката си. Човекът, когото тя нарича "Ривъра" не закъсня въобще и само след половин час той пристигна. 

Райвъра: "Не знаех защо Виолета ме извика на пожар, но по гласа и разбрах, че е свързано с онази мръсница сестра и и Енчев, онзи бившия и кавал."

Двамата прекараха доста време в кухнята, като той опитваше да успокои самотната майка на две деца. В крайна сметка стана ясно, че сестра и Бриана е отишла за да си иска парите, които Виолета и дължи. За нейна жалост обаче, Вили е в безизходица и парите в семейството не стигат. Синът и по прякор "Майната" не е ходил на училище от седмица, а всички му се смеят, че няма дрехи и мирише. Детето е обсипвано с подигравки, а ежедневно е пребиван, поради факта, че е гей. През цялото време, дъщерята Яница слушаше този разговор и решава да вземе нещата в свои ръце. 
Часът е 1:30 посред нощ. Яница се е облякла предизвикателно и казва на  брат си "Майната" и майка си Виолета, че ще ходи на дискотека с приятеля си. Да, но явно това бе просто лъжа.


Яница: "Нямах избор. Знам, че не е правилно, но нямах какво да направя. Дано не разбере никой, начина, по който ще върна парите на леля Бриана. Ужасна жена, само пари са и в главата. А и как преспа с татко, сега си живеят двамата." 

Часът е почти 3 сутринта, а Яница, дъщерята на Виолета се натиска с мъж около 60 години в ъгъла на заведението. Той я опипва по срамните места пред хората без никакви задръжки, а след това отивам в тоалетната на дискотеката. Малко по-късно те излизат, а мъжът да пачка с пари в ръцете на Яница, която изглежда видимо доволна. Тук идва драмата. В заведението се появява и "Майната", който е проследил сестра си и решава да и потърси сметка. 

Майната: "Не мога да повярвам. Баща ми изневери на майка ми с леля ми. Сестра ми проституира... какво се случва с тези хора? Мислих, че само аз съм проблем в тази къща, защото съм гей." 


Очевидно шокиран от факта, "Майната" звъни на майка си за да изопачи сестра си, а Виолета от своя страна идва заедно с любовника си "Райвъра". По стечение на обстоятелствата цялото семейство е в нощен клуб, а проблемите не спират. Виолета е бясна и удря шамар на Яница, след което започва да и крещи и търси сметка пред всички в заведението. Тя настоява да се срещне с човека, с който Яница преди малко прави секс в тоалетната. Минути по-късно 60 годишния Наско пристига с нагло изражение и поглежда Майката, дъщерята и сина, който през цялото време снима с телефона си и излъчва LIVE STREAM във фейсбук за популярност, макар да е на гърба на собственото му семейство. 


Наско: "Аз съм изумен. Тая русата кучка ми докара куп неприятности. Първо ми искаше близо 500 лева, че много и трябвали, а брат и и майка и дойдоха. Да, само че децата не знаят, че съм ебал и тая Виолета, майка и за 100 лева миналата седмица. Гледам и приятел си водеше, дали ще му е хубаво като му кажа?" 

В заведението настъпва хаос. Райвъра и Наско започват да се бият, а Яница побягва към дома си. "Майната" престава да снима, но не може да помогне на приятеля на майка си. Виолета от своя страна търси спешно номера на сестра си Бриана, която е причината Яница и самата Вили да проституират, за да и върнат парите, които са много и заплашва да ги остави на улицата. 

Виолета: "Съсипана съм. Дъщеря ми започва да проституира, за да събере пари. Не издържа детето, разбирам я. По цял ден неприятности. Синът ми всеки ден му се подиграват и е пребиван в училище, защото е гей. А на всичкото отгоре, този, с когото е била Яница... ми плати преди седмица за секс в колата. Случайно стана, но ужасно ме е срам. Проклет да е този бившия ми мъж Енчев, хвана се във въдицата на тази лисица сестра ми.

... Следва продължение.

_________________
2x WOMENS CHAMPION (17 days, CURRENT)
2x DIVAS CHAMPION (69 days, 129 days)
2x MRS. MONEY IN THE BANK (2016,2018)
WINNER OF THE DIVAS ROYAL RUMBLE (2019)

SLAMMY AWARDS
1x DIVALICIOUS MOMENT OF THE YEAR (2016)
1x DIVA OF THE YEAR (2015)
1x FAVOURITE EWF WEB SHOW (2015)
1x SOCIAL MEDIA FAVOURITE (2019)

RECORDS:
THE FIRST UNITED CHAMPION OF DIVAS AND WOMENS TITLES

OTHER
4x PREDICTION CHAMPION

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Bellat11

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Nova_tv-1


Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 980x551_1466669477


Часът е почти 2 след полунощ, но въпреки всичко Бриана разбира,че положението е сериозно, и решава да проведе наложителен разговор със сестра си. Това е причината да я покани в общият им дом с Енчев. Енчев, същата вечер, е на смяна в автосервиза, в който работи, затова двете сестри ще останат насаме. Още когато се засичат на вратата обаче, на Бриана внезапно й прилошава. Вили реагира веднага и помага на сестра си да стигне до спалнята. Още когато помирисва възглавницата, Бриана като че ли се унася. Вили започва да рови из аптечките и шкафовете, за да намери нещо подходящо, с което да помогне на Бри. Докато тършува обаче, Вили попада на странен документ, а именно - завещанието на родителите им. И зачитайки се в текста, който попринцип трябва да й е познат, Вили се хваща за главата.


Виолета: "Какво подяволите е това? Родителите ни починаха в катастрофа преди 2 години и по някаква причина завещаха всичко на Бри - коли, имоти, пари. Или поне аз така си мислех! А от това, което прочетох току-що, излиза,че е точно обратното и на мен ми е представен абсолютен фалшификат. Ще взема този документ, и още утре ще се свържа с адвокат! "

Виолета тръгва, заедно с документа в ръце. Прибирайки се в къщи, разбира,че Яница и Майната вече са си легнали, и макар бурната нощ - вече са спокойни. Ривера обаче не е, и напада приятелката си още от вратата, искайки й обяснение за въпросния Наско и за случилото се от миналата седмица.

Райвъра: "Не мога да разбера.. Ако е имала нужда точно пък от пари,това е най-лесното, ще ги изкарам на момента и ще й ги дам. Знам,че не иска дори издръжка за децата от бившия си, но трябва да се осъзнае и да вземе по-адекватни мерки!"

Вили се опитва да обясни безизходната ситуация и факта,че не желае странична помощ, а е искала да се справи сама, дори по такъв начин. Приятелят й се отнася по-скоро с разбиране, но забелязва и документът,който Вили държи. Виолета му обяснява какво е намерила и Ривера се съгласява да отиде заедно с нея до адвоката. На следващата сутрин, двамата отиват в кантората и процедурата им е разяснена. Вили е решена да заведе дело срещу сестра си.

Вили: "Нямам никакво желание да мъкна единствената ми останала роднина по съдилищата, но какво мога да сторя? Не стига,че е крила реалното завещание на родителите ни вече 2 години, а и твърди непрестанно,че й дължа пари, заради проваления ни бизнес. Мога да й простя,че ми открадна мъжа. И без това нещата с Енчев не вървяха гладко. Но тя виждаше в какво положение съм, и особено децата, и пак не стори нищо. Така че може би го заслужава."

Седмица по-късно, Бриана вече е получила призовка за предстоящото дело. Тя се е опитвала да се свърже със сестра си, но без резултат. Затова вече се намира пред вратата й и събира смелост да почука, когато внезапно вратата се отваря и насреща й излиза Яница.

Яница: "Какво прави тази нещастница тук? Разбрах какво е сторила преди години и направо ми се гади като й гледам тролската физиономия. Заприличала е подозрително много на баща ми. Ако не беше мама, сигурно щях да я изхвърля от 5-тия етаж обратно на входа."


След като чува гласът на сестра си, Вили веднага дава сигнал на Яница да тръгва за училище, а остава да се разправя сама с Бри. Бриана я моли да не се водят по съдилища, защото в нейното състояние няма да е особено приятно. Вили се учудва и пита за какво състояние става дума. Бри признава,че е бременна.. но не е сигурна от кого. Дали от Енчев, или от бившият им съсед - Наско. Да, същият този Наско, който плати на Яница за секс услуги преди няколко седмици. Мръсник! Вили не може да повярва на чутото, но молбите на сестра й имат обратен ефект. Виолета е ядосана, и макар винаги да е знаела,че сестра й си пада леко...... курва, това е надминавало очакванията й.

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Tumblr_nklkpmvrCG1u5rtf4o1_r1_250

Виолета: "Сега дойде време да редим сълзи и сополи. Била бременна и не знаела от кого. Защо ли не се учудвам? Сигурно е казала и на бившия ми мъж, съдейки по факта,че той ме търси прекалено много с увещания да оправим отношенията си. Не, всеки ще си понесе кръста и ще си получи заслуженото. Аз преживях ад, децата ми преживяха ад, така че защо да го пестя на тези двамата? "

Две седмици по-късно, процесът за определяне на наследствени права не трае повече от половин час. Съдът решава,че делът, който принадлежи на Виолета и нейните деца, трябва да й бъде възстановен - парична сума от 25 хиляди и семейният апартамент във Варна, в който досега Енчев и Бриана са се разполагали. Вили е щастлива, но още по-доволни са децата й.

Майната: "Делото премина прекрасно за нас и най-накрая мъките ни ще приключат. Мама каза,че се изнасяме от сегашната ни квартира, и естествено ще се пренесем в семейното жилище. Поне там с Яница няма да ни се налага да делим една и съща стая. А колкото до парите - определено ще закрепим положението за доста време напред.."

... Месец по-късно, семейството вече се е нанесло в стария си дом. Но не като тричленно, защото към Вили се присъединява и нейният .... вече годеник. Яница и Майната са вече спокойни и се радват на доста по-широк приятелски кръг. Яница дори вече подозира,че брат й си има "гадже", но не смее да предизвиква съдбата. Хармонията е пълна!

Виолета: "Най-накрая спокойствие! Проблемите със сестра ми остават в миналото. Чисти сметки - добри приятели. Е, едва ли въобще някога можем да станем приятелки, камо ли да се смятаме за близки като сестри, но не й желая лошото и се надявам, че поне ще изградя връзка с племенника си. А колкото до нашето семейство - знаех си,че нещата ще се подредят, но не очаквах да стане в такъв перфектен вариант."

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Giphy

... Не можем да изберем родителите, братята или сестрите си, но винаги имаме възможност - дали да постъпим правилно спрямо тях, или да постъпим егоистично и да се погрижим единствено за себе си. След трагедия в семейството и последващи конфликти, две сестри се раздалечават прекалено много и като че ли връщане назад няма. Но прошката е най-истинското нещо, което можеш да дадеш на другия. Само бъдещето ще покаже дали Бриана и Виолета ще възстановят отношенията си, но преди да изградят отново "мостове" помежду си, трябва и да намерят личното си щастие.


... THE END

_________________
CAREER-HIGHLIGHTS:
Spoiler :
2x Divas Champion (with Kelly Kelly)
1x Womens Champion (with Kelly Kelly)
Queen of the Ring 2017 (with Kelly Kelly)
Winner of The Mixed Match Challenge - Season III (Brie Bella & Adam Cole)

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Искам да изразя радостта си с това да направя този проект, защото вие двете развихте един филм който е достоен за оскар! Просто сценарият беше адски добре изпипан и моментите бяха доста култови! Ударен първи епизод и очаквайте много скоро втори епизод!

_________________
EWF History:
1x Undisputed Champion (w/ The Miz)
2x Impact Champion (w/ Bobby Roode)
3x Tag Team Champion (1 time w/ The Miz & 2 times w/ Bobby Roode)
1x MCW Independent Champion

Slammy Awards:
The Best ,,PipeBomb'' w/  Бат Георги  (2015)
Best  Breakthrough (2015)
Tag Team of The Year (2016) The Miz & Finn Balor
Entrance Master of The Year (2017) w/ Bobby Roode
Couple of The Year (2017) w/ Alexa Bliss
Feud of The Year (2018) Bobby Roode vs. Shawn Michaels
Quote of The Year (2018)
Match of The Year (2019)
Superstar of The Year (2019)

Other:
9x Prediction Champion

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Страхотно се получи, но няма как да не се при такива криейтъри. Мисля, че беше прекрасен завършека, който Вили направи. Наистина е забавно и със сигурност доста реалистични ситуации, в които може да се видим в различни живот. Дори може да се види и поучителна част сред цялата забавна обстановка.

_________________
2x WOMENS CHAMPION (17 days, CURRENT)
2x DIVAS CHAMPION (69 days, 129 days)
2x MRS. MONEY IN THE BANK (2016,2018)
WINNER OF THE DIVAS ROYAL RUMBLE (2019)

SLAMMY AWARDS
1x DIVALICIOUS MOMENT OF THE YEAR (2016)
1x DIVA OF THE YEAR (2015)
1x FAVOURITE EWF WEB SHOW (2015)
1x SOCIAL MEDIA FAVOURITE (2019)

RECORDS:
THE FIRST UNITED CHAMPION OF DIVAS AND WOMENS TITLES

OTHER
4x PREDICTION CHAMPION

Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 Bellat11

descriptionСъдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1 EmptyRe: Съдби на кръстопът - EWF EDITION - Епизод 1

more_horiz
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите